Båthamnar

Vi kan anlägga båthamnar i alla storlekar.
Behöver ni hjälp att anlägga en ny gästhamn eller Marina? Kanske föreningens båtplatser behöver utökas med en ny brygganläggning?
Kustbryggan kan utföra alla steg. Från projektering till schakt och markplanering till installation av flytbryggor. Vi kan även anlägga avloppsanläggningar lämpliga för platsen, bygga vägar och röja skog om behov finns.

De flytbryggor som används är främst betongflytbryggor och träbryggor med betongflytkroppar, men även träbryggor med plastflytkroppar kan användas för mindre brygganläggningar.
Vid riktigt stora projekt har vi mycket bra resurser och kapacitet att tillgå via vår leverantör och samarbetspartner Top Marine som projekterat och installerat flytande marinor i mer än tio olika länder i Europa och Asien.
Kustbryggan är precis som Top Marine grundat på en vinnande kombination mellan civilingenjörer, affärsutvecklare och praktiska hantverkare vilket gör att du som kund kan se fram emot ett professionellt team som projekterar och anlägger er brygganläggning.

Ring eller maila!

 

båthamn1

båthamn2