Om oss

Kustbryggan

Kustbryggan är baserat i hjärtat av roslagen och verkar främst i den norra delen av Stockholms skärgård.
Vi bygger bryggor i Norrtälje och hela Roslagen. Stenkistor, flytbryggor och bryggor från berg. Vi gjuter i egen regi sjösättningsramper, bojstenar mm. Vi gör även markarbeten med grävmaskin och är också specialiserade på enskilda avlopp.

Under 2015 började vi sälja och installera flytbryggor och tillbehör från Top Marine, en av östersjöns största leverantörer av flytbryggor och marinor.
Kustbryggan säljer och installerar hela sortimentet som spänner från alla sorters flytbryggor och tillbehör som bojar, Y-bommar, pollare mm.

Vi på Kustbryggan tycker att skärgården är bland de finaste platserna och vill att så förblir. Alla våra installationer utförs med största omsorg och kvalitet för att bibehålla detta.
Mångårig erfarenhet av att bygga bryggor kombinerat med kunskaper inom markentreprenad och ingenjörskonst för effektiv produktion. – Det är Kustbryggan!
Kustbryggan startades av Södermalma Lantbruk & Entreprenad och AM Enterprises. Se mer om respektive företag och övriga verksamheter vi har under www.sodermalma.se och www.amenterprises.se

 

Historia

Södermalma Lantbruk & Entreprenad utförde under många år uppdrag inom bryggproduktion åt Norrtälje Brygg & Betong.
2009 avvecklades Norrtälje Brygg & Betong och Lars Mattsson på Södermalma Lantbruk & Entreprenad beslöt sig för att köpa arbetsbåt och produktionsinventarier för att fortsätta med småskalig tillverkning av bryggor.
I ett samarbete med affärsutvecklaren, civilingenjören och entreprenören Anders Mattsson, AM Enterprises skapades Kustbryggan.
Kustbryggan utvecklas som en fristående verksamhet och ett varumärke som ska stå för kvalitet inom bryggor, tillbehör och sjönära arbeten.